Walka o wzrok i życie małych kotów!

Drodzy Przyjaciele Zwierząt,

Zwracamy się do Was z prośbą o pomoc w ratowaniu życia i zdrowia malutkich kotków, które padły ofiarą okrutnego losu. Pani Kasia, która znalazła te bezbronne stworzenia, zgłosiła nam dramatyczną sytuację. Kotki, około 1-miesięczne, zostały porzucone na cmentarzu w Żurominie. Niewidome i cierpiące, zostały tam skazane na pewną śmierć. 🐾💔

Kociaki zostały znalezione w stanie skrajnego wyczerpania, z oczami pokrytymi sadzą i ziemią, prawdopodobnie wskutek zaawansowanego kociego kataru. Infekcja jest poważna, a stan ich wzroku wymaga natychmiastowej interwencji weterynaryjnej. Pomimo bólu i cierpienia, kotki okazują nam ogromne zaufanie i pragną bliskości człowieka. Obecnie są pod troskliwą opieką Pani Kasi, która robi wszystko, aby im pomóc.

Nasza fundacja podjęła natychmiastowe działania, aby zapewnić tym maluchom niezbędną opiekę medyczną oraz komfortowe warunki do powrotu do zdrowia. Błagamy Was o pomoc, abyśmy mogli sfinansować leczenie weterynaryjne i specjalistyczne konsultacje, leki i środki przeciwbólowe, wysokiej jakości karmę oraz suplementy diety, a także zapewnić im bezpieczne i ciepłe schronienie.

Prosimy o wsparcie finansowe, które pozwoli nam kontynuować leczenie i opiekę nad tymi dzielnymi maluszkami. 😔💔

Z całego serca dziękujemy Wam za każdą formę wsparcia. Wasza pomoc to dla nas i tych malutkich istot ogromna nadzieja na lepsze jutro.

Razem możemy sprawić, że te niewinne kotki odzyskają zdrowie i będą miały szansę na szczęśliwe życie. 🐱❤️

Tytuł: Darowizna Małe Koty