Stan Lolka się pogarsza, pomoż go uratować!

Szanowni Darczyńcy,

Zwracamy się do Was z gorącą prośbą o pomoc dla naszego ukochanego podopiecznego, Lolka. Ten uroczy kotek znalazł się w niezwykle trudnej sytuacji zdrowotnej i potrzebuje Waszej pilnej pomocy, by móc walczyć o swoje życie.

Lolek przeszedł wiele badań, w tym dwukrotne USG, badania moczu oraz krwi, a także testy na różne choroby. Wyniki tych badań wskazują na poważne problemy zdrowotne, które mogą obejmować zapalenie wątroby, koci koronawirus (FIP) lub białaczkę. Weterynarze robią wszystko, co w ich mocy, aby jak najszybciej postawić dokładną diagnozę i rozpocząć odpowiednie leczenie.

Obecnie Lolek otrzymuje zastrzyki przeciwgorączkowe, sterydy oraz inne leki, które mają na celu stabilizację jego stanu. Jednak koszty tych zabiegów oraz dalszych badań są ogromne, a właścicielka Lolka nie jest w stanie ich pokryć samodzielnie.

Błagamy Was o wsparcie finansowe dla Lolka. Każda, nawet najmniejsza kwota, przybliża nas do celu, którym jest uratowanie życia tego wspaniałego kota. Wasza pomoc to jedyna nadzieja dla Lolka na powrót do zdrowia.

Lolek potrzebuje Was teraz bardziej niż kiedykolwiek. Wierzymy, że wspólnie możemy dokonać cudów i uratować jego życie. Z całego serca dziękujemy za każdą formę wsparcia i za to, że jesteście z nami w tej trudnej chwili.

Błagamy, pomóżcie Lolkowi! ❤️🐾

Tytuł: Darowizna Lolek