Puzel walczy o zdrowie, potrzebne leczenie!

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Was z ogromną prośbą o wsparcie dla naszego podopiecznego – Puzla, kundelka o złotym sercu, którego życie naznaczone jest walką o zdrowie. Puzel, mimo trudnych początków, znalazł dom pełen miłości u swojej opiekunki, Zuzanny. Nieoczekiwanie, jego stan zdrowia znacząco się pogorszył – diagnozowano u niego zapalenie trzustki, co wymagało natychmiastowej, intensywnej interwencji weterynaryjnej.💔

Przez ostatnie dni Puzel przebywał pod stałą opieką weterynarzy, otrzymując potrzebne kroplówki, zastrzyki i leki. Jego dieta musiała zostać radykalnie zmieniona na specjalistyczną karmę niskotłuszczową, aby wspomóc jego delikatny układ pokarmowy. Koszty leczenia i specjalnej diety są znaczące – same leki, kroplówki oraz specjalna karma przewyższają wielokrotnie wydatki na standardowe żywienie.🏥

Zuzanna, będąca studentką i zarazem pełnoetatową opiekunką Puzla, mimo swojego zaangażowania i pracy, napotkała na trudności finansowe w pokryciu tych nagłych wydatków. Wierzymy, że wspólnie możemy pomóc Puzlowi wrócić do zdrowia i cieszyć się życiem, które zasługuje na więcej radosnych chwil bez bólu i cierpienia.

Dołączamy pełną dokumentację medyczną oraz paragony zakupów, które potwierdzają przejrzystość i celowość naszych działań. Zuzanna i cała nasza fundacja wierzą w siłę wspólnoty i dobroć ludzkich serc – mamy nadzieję, że razem będziemy mogli dać Puzlowi szansę na zdrowe i szczęśliwe dalsze lata.

🌟 Wspólnie możemy sprawić, że dobro wróci do Puzla. Każda pomoc ma znaczenie. Dziękujemy z całego serca za każde wsparcie.

Tytuł: Darowizna Puzel