Psie rodzeństwo potrzbuję naszej pomocy!

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Was z pilnym apelem o pomoc dla dwóch uroczych piesków, Zeusa i Tosi, które trafiły pod opiekę Pana Artura. Choć jego serce jest pełne miłości, to wyzwania związane z opieką nad tymi zwierzakami przerosły jego możliwości.

Zeus cierpi na poważne schorzenie – wnętrostwo, które wymaga natychmiastowej i skomplikowanej operacji. Bez tego zabiegu, jego życie jest w niebezpieczeństwie. Tosia natomiast potrzebuje pilnej sterylizacji, aby uniknąć poważnych problemów zdrowotnych.

Panu Arturowi brakuje środków, by zapewnić im niezbędną opiekę weterynaryjną i wsparcie, które mogłoby uratować ich życie.

Zeus i Tosia to nierozłączne rodzeństwo, które zasługują na lepsze życie. Ich przyszłość jest w naszych rękach. Prosimy, pomóżcie nam uratować te cudowne istoty. Każda forma wsparcia jest nieoceniona i z góry dziękujemy za Wasze dobre serca. Razem możemy sprawić, że te pieski będą miały zapewnioną niezbędną opiekę i miłość, na jaką zasługują.

Dziękujemy za każdą pomoc i wsparcie! 💖

Tytuł: Darowizna Tosia i Zeus