Prosimy o pomoc dla Balbinki, potrzebuje rehabilitacji i wózeczka!

Z ogromnym smutkiem i nadzieją zwracamy się do Was o pomoc dla kotki Balbinki. Balbinka to pełna życia i miłości kotka, która niedawno świętowała swoje pierwsze urodziny. Niestety, los zgotował jej ciężką próbę – uległa poważnemu wypadkowi, który drastycznie wpłynął na jej zdrowie.💔

Po wielu konsultacjach z lekarzami okazało się, że szanse Balbinki na powrót do pełnej sprawności są bardzo małe. Zbyt dużo czasu minęło od utraty czucia w jej tylnych łapkach. Niektórzy specjaliści sugerowali nawet eutanazję, argumentując, że Balbinka będzie się męczyć, a jej właściciele będą musieli manualnie pomagać jej w codziennych czynnościach.

Jednak właściciele Balbinki nie wyobrażają sobie, żeby nie dać jej szansy na dalsze życie. Znaleźli nadzieję w rozmowie z inną panią neurolog, która wierzy, że Balbinka może być szczęśliwa na wózeczku. To dało im dodatkową dawkę wiary, że jeszcze wszystko może być dobrze.

Robią wszystko, co w ich mocy, aby uratować Balbinkę, teraz chcą zrobić wszystko, aby jej dalsze życie było jak najbardziej beztroskie. Zebrane środki przeznaczymy na rehabilitację, zakup wózeczka, leków, specjalnych mat, klatki na czas zrastania się kręgosłupa oraz na regularne wizyty kontrolne.

Błagamy Was o wsparcie finansowe – każda darowizna przybliża Balbinkę do lepszego życia. Prosimy również o udostępnianie naszej zbiórki, aby jak najwięcej osób mogło dowiedzieć się o sytuacji Balbinki i dołączyć do walki o jej szczęście. Każde dobre słowo, każdy gest otuchy ma ogromne znaczenie i dodaje sił jej właścicielom.

Nasza Fundacja wspiera Balbinkę i jej właścicieli w tej trudnej sytuacji. Wspólnie możemy sprawić, że Balbinka znów będzie mogła cieszyć się życiem. Nie bądźmy obojętni. Pomóżmy Balbince wrócić do zdrowia i dajmy jej szansę na szczęśliwe życie.

Z całego serca dziękujemy za każdą formę wsparcia. Razem możemy uczynić cuda! 🌟

Tytuł: Darowizna Balbinka