Potrącony Hakerek prosi o pomoc!

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Was z niezwykle ważną prośbą o wsparcie naszej zbiórki, której celem jest pomoc naszemu podopiecznemu, uroczemu psu o imieniu Hakerek. Ta mała, pełna życia istota, doświadczyła nieszczęścia, które znacząco wpłynęło na jej codzienne życie oraz dobrostan❤️.

Hakerek, mimo że jest małym i radosnym szczeniakiem, od początku swojego życia musiał stawić czoła licznych wyzwaniom. Niegdyś groził mu i jego rodzeństwu smutny los, lecz dzięki dobroci ludzi znalazł kochający dom. Otoczony miłością rodziny, w której dorastał, Hakerek wiódł szczęśliwe, bezpieczne życie, będąc źródłem radości dla swoich ludzkich towarzyszy, w szczególności czwórki dzieci, które go ubóstwiają❤️.

Niestety, los okazał się dla Hakera okrutny. W wyniku tragicznego wypadku, kiedy to został potrącony przez samochód, nasz mały przyjaciel doznał poważnych obrażeń😭. Sprawca zdarzenia, pozostawiając Hakerka w bólu i bezradności, uciekł z miejsca wypadku💔. Dzięki reakcji innych, odpowiedzialnych obywateli, Hakerek szybko otrzymał potrzebną pomoc i został przewieziony do weterynarza.

Diagnoza była jednoznaczna – złamanie przy nasadowe kości udowej, wymagające natychmiastowej interwencji chirurgicznej oraz długotrwałego leczenia. Koszty tej niezbędnej operacji i późniejszej rehabilitacji są bardzo wysokie, których obecnie właściciel Hakerka nie jest w stanie samodzielnie pokryć.

Jako fundacja, podjęliśmy decyzję o wsparciu Hakera i jego rodziny w tych trudnych chwilach. Wierzymy, że dzięki Waszej dobroci i empatii, uda nam się zebrać potrzebne środki, aby Hakerek mógł wrócić do zdrowia i cieszyć się życiem, jakiego zasługuje.

Zachęcamy wszystkich ludzi o wielkich sercach do wsparcia tej zbiórki. Każda, nawet najmniejsza wpłata, jest krokiem w stronę odzyskania przez Hakera pełni sprawności i radości życia. Wspólnie możemy zmienić los tego małego, dzielnego psa.

Dziękujemy z całego serca za każde okazane wsparcie. Razem możemy sprawić, że świat Hakera znów będzie pełen miłości i radości🙏.

Tytuł: Darowizna hakerek