Pomóżmy uratować bezdomne koty!

W sercu miasta, tam, gdzie życie nieustannie pulsuje, znajduje się mała oaza spokoju, utkana z dobroci i troski. To tu, każdego dnia, niezłomna 73-letnia babcia, mimo własnych problemów zdrowotnych, wyrusza na trzykilometrową wędrówkę, aby nieść pomoc tym, którzy nie mają głosu – bezdomnym kotom. 😿

Jej niezachwiana determinacja, aby pomagać, jest wzorem odwagi i miłości. Jednak siły i środki babci są ograniczone. Dziś, te maleńkie stworzenia, które stały się jej rodziną, stoją przed ogromnym wyzwaniem. Ich schronienie, zapewniające ciepło i bezpieczeństwo przez lata, jest już tylko cieniem dawnej oazy. Dach zawalił się, a przestrzeń kurczy się z każdym dniem. Te bezbronne istoty potrzebują naszego wsparcia, aby przetrwać kolejne mrozy, deszcze i wichury. ❄️🌧️

Nasza zbiórka ma na celu stworzenie nowego, bezpiecznego domu dla tych kocich serc – drewnianego domku lub budek, które będą ich schronieniem. Potrzebujemy również styropianowych bud, które ochronią je przed zimnem, oraz jedzenia, aby mogły się wzmacniać każdego dnia. Koszt takiego przedsięwzięcia to około 3 tysiące złotych – suma, która może wydawać się duża, ale każdy nawet najmniejszy datek, przybliża nas do celu. 🏠

W imieniu babci i jej podopiecznych, dziękujemy za każdą, nawet najdrobniejszą pomoc. Wasze serca sprawią, że świat stanie się lepszym miejscem dla tych, którzy nie mają nikogo innego oprócz nas. 🙏💕