Nadzieja dla Stelli w Cieniu Śmierci

Stella, nasza mała bohaterka, przyszła na świat jako delikatny, miesięczny szczeniak i od razu wpadła w wir niekończących się problemów zdrowotnych 🐱💔. Jej życie od początku było walką – ciągłymi chorobami i diagnozami, aż w końcu przyszła przerażająca wiadomość: zakaźne zapalenie otrzewnej. Koszty leczenia poszybowały, ale ani Stella, ani my nie poddaliśmy się. Jej determinacja i siła przyniosły zwycięstwo nad śmiertelną chorobą, ale walka jeszcze się nie skończyła ❤️.

Teraz Stella stoi przed kolejnym wyzwaniem – jej płuco jest zagrożone przez skręcony płat, który musi zostać usunięty, aby mogła normalnie oddychać. Mimo że wygrała z chorobą, która mogła ją zabić, to teraz jej życie jest zagrożone przez coś, co da się wyleczyć. Operacja jest niezbędna, ale kosztowna – ciągłe wizyty u lekarza, echokardiogramy, USG i inne badania znacznie obciążyły nasz budżet.

Do tej pory koszty leczenia przekroczyły 10,000 zł. Czekają nas jeszcze: tomografia kosztująca 2,000 zł, operacja za około 5,000 zł oraz niezbędne badania krwi i leki po zabiegu. Każdy grosz ma znaczenie, a każda złotówka zbliża nas do celu – uratowania życia Stelli😔.

Nie prosimy – błagamy o szansę dla naszej dzielnej wojowniczki. Stella pokonała śmierć raz i dzięki Twojej pomocy, może żyć pełnią życia, którego tak bardzo pragnie. Każda pomoc, każda złotówka to krok do przodu w walce o jej zdrowie i szczęście🙏.

Dołącz do naszej walki o życie Stelli. Razem możemy sprawić, że jej pragnienie życia stanie się rzeczywistością. Stella pokazała, że chce żyć. Teraz my musimy pokazać, że jej na to pozwolimy.