Pomóżmy razem Mido stanąć na łapki!

W świecie pełnym trosk i niepewności, każdy gest dobroci tworzy promyk nadziei. Dziś, z całego serca, zwracam się do Was z prośbą o wsparcie dla małego bohatera, którego życie niespodziewanie wypełniło się bólem i trudnością. Poznajcie Mido, pieska, który pomimo swoich cierpień, wciąż potrafi obdarzyć każdego ogromną miłością.

Niedawno u Mido zdiagnozowano przepuklinę krążka międzykręgowego w odcinku piersiowym – schorzenie, które znacznie ogranicza jego radość z życia. Rozmiar przepukliny jest bardzo duży, a Mido zmaga się z niedowładem tylnych kończyn oraz ciągłym bólem, który nie pozwala mu cieszyć się każdą chwilą tak, jak powinien.

Aby przywrócić Mido pełnię zdrowia, konieczne okazały się badania takie jak rezonans magnetyczny i tomografia komputerowa całego kręgosłupa, a także operacja hemilaminektomii. Koszty tych zabiegów w klinice weterynaryjnej VetHouse w Aleksandrowie Łódzkim wynoszą ponad 7 tysięcy złotych – suma, która przytłacza, ale jednocześnie daje nadzieję na nowe, szczęśliwe jutro dla Mido.

Wierzymy, że wspólnymi siłami możemy sprawić, że Mido znów będzie biegać, skakać i cieszyć się każdym dniem. Każdy gest wsparcia, każda złotówka, przynosi go bliżej do pełnego zdrowia i szczęścia.

Jeśli tylko możesz, prosimy o wsparcie naszej zbiórki. Każdy, nawet najmniejszy datek, jest krokiem w stronę lepszego jutra dla Mido. Bądź częścią tej zmiany, bądź światłem na drodze do jego zdrowia.

Z całego serca dziękujemy za każdy okazany gest dobroci i wsparcie. Razem możemy sprawić, że świat stanie się lepszym miejscem dla Mido i wielu innych istnień, które potrzebują naszej pomocy. 💖

Dziękujemy, że jesteście z nami!

Tytuł: Darowizna mido