Pomożmy ocalić małą łapkę!

Drodzy Przyjaciele Zwierząt,

Dziś pragniemy podzielić się z Wami historią kocurka Klona – wyjątkowego przyjaciela na czterech łapach, który pilnie potrzebuje Waszego wsparcia.🐾🌟

To nie jest zwykła opowieść. To opowieść o walce, odwadze i niezłomności. 🌟

Klon, niewielki, lecz ogromnego serca kocur, został znaleziony w czerwcu 2023 roku. Schronił się w piwnicy, uciekając przed bólem i cierpieniem. Wpadł w brutalną pułapkę, która okrutnie okaleczyła jego łapkę. Zdezorientowany, wyczerpany, walczący o każdy oddech… To był początek jego długiej drogi do zdrowia.

Jego rany były przerażające, ale jego duch niezłomny. 🚑

Leczenie było długie i skomplikowane, a Klon okazał się być niezwykle cierpliwym pacjentem. Po miesiącach troski, jego łapka zaczęła się goić, dając nadzieję na normalne życie.

Ale, niestety, szczęście Klona nie trwało długo. Po kilku tygodniach rana ponownie się otworzyła, a ból powrócił z podwójną siłą.

Obecnie Klon stoi przed kolejnym wyzwaniem – niezbędną operacją, która uratuje jego łapkę i pozwoli mu wrócić do zdrowia. Koszt operacji to 2100 zł, a to dla nas, jako fundacji, ogromne wyzwanie finansowe. Dodatkowo, pod naszą opieką znajdują się inne koty wymagające stałej opieki, co sprawia, że każda złotówka ma dla nas ogromne znaczenie.

🐱 Klon, pomimo bólu i cierpienia, nie traci ducha. Jest wspaniałym, pogodnym kocurkiem, który zasługuje na szansę na lepsze jutro. 🐱

Wierzymy, że wspólnie możemy pomóc Klonowi. Każda wpłata, nawet najmniejsza, przybliża nas do celu – uratowania łapki Klona i dając mu szansę na życie bez bólu i strachu.

🙏 Prosimy Was o wsparcie – nie bądźmy obojętni na los tego dzielnego kocurka. 🙏