Pomóżmy Muffince stanąć na cztery łapy!

Dziś zwracamy się do Was z prośbą, która przekracza granice zwyczajnej codzienności, a dotyka istoty współczucia i empatii, jaką jesteśmy w stanie okazać. To apel o pomoc dla istoty, która bezwarunkowo oddaje nam swoje kocie serce każdego dnia – dla naszej ukochanej Muffinki❤️.

Muffinka – nasza dziewięcioletnia wojowniczka, znajduje się w sytuacji, która wymaga nie tylko naszej, ale i Waszej, ogromnej serdeczności. Nieszczęśliwy wypadek sprawił, że ta mała, ale niezwykle dzielna kotka, zerwała więzadło. Każdy jej krok to teraz walka z bólem, walka, której nie powinna stawiać sama. Weterynarz jest nieugięty – bez operacji Muffinka nigdy nie będzie mogła cieszyć się pełnią kociego życia, do którego tak bardzo przywykła.

Cena zdrowia jest niestety wysoka, która w naszej obecnej sytuacji, jest górą nie do przeskoczenia. Ale teraz, kiedy to zdrowie Muffinki stanęło pod znakiem zapytania, każdy dzień bez działania jest dniem straconym💔.

Z całych sił wierzymy, że dobro powraca. Muffinka, nasza mała lwica, która każdego dnia pokazuje nam, co to znaczy walczyć o swoje, teraz sama potrzebuje naszej pomocy. Pomóżmy jej razem – dla Muffinki, dla nas, dla lepszego jutra.

Dziękujemy za każde serce otwarte na historię Muffinki. Razem możemy więcej! 🌈💕

Tytuł: Darowizna mufinka