Pomóżmy Daisy wrócić do zdrowia!

Poznajcie Daisy, naszą wierną przyjaciółkę, która mimo swojej młodości, boryka się z poważnym wyzwaniem. Daisy cierpi z powodu ciężkiej dysplazji stawów biodrowych, schorzenia, które odbiera jej radość z codziennych psich zabaw i sprawia, że nie może biegać i szaleć jak jej rówieśnicy. 😢 Ale nawet w obliczu bólu, Daisy nie traci ducha i każdego dnia obdarowuje nas swoją niezachwianą miłością oraz radością życia. 🌟

Stoimy przed ogromnym wyzwaniem, ale i nadzieją na lepszą przyszłość dla Daisy. Specjalistyczne leczenie i operacja Daroplastyki mogą odmienić jej życie, dając szansę na zdrowsze i pełne szczęścia jutro. 🍀 Lecz czas goni – zabieg musi zostać przeprowadzony przed ukończeniem przez Daisy 12. miesiąca życia, a koszty są znaczne. Dlatego z całego serca prosimy Was o wsparcie. 🙏

Naszym celem jest zgromadzenie środków, które umożliwią nam pokrycie kosztów specjalistycznego leczenia Daisy. Każdy, nawet najmniejszy datek, jest dla nas niezwykle cenny i przybliża nas do naszego celu – zdrowia dla Daisy. 💖

Serdecznie dziękujemy za każdy gest wsparcia – każdy gest, każdy uśmiech, każde dobre słowo i oczywiście każdą złotówkę. Pamiętajcie, że Daisy to nie tylko pies, to pełnoprawny członek rodziny, który zasługuje na miłość, zdrowie i radosne chwile. Wspólnie możemy jej to zapewnić, dając jej szansę na nowy rozdział w życiu. 🐶💕