Pomóżmy Topikowi odzyskać siły po operacji

Drodzy Darczyńcy,

Z ogromnym niepokojem zwracamy się do Państwa w imieniu Topika – kota, który niedawno przeszedł przez niezwykle trudne chwile, a jego sytuacja nadal pozostaje poważna i wymaga naszej wspólnej uwagi oraz wsparcia. Topik znalazł się w sytuacji, która spowodowała poważne komplikacje zdrowotne. Niefortunny incydent doprowadził do problemów z jelitami, co wymagało natychmiastowej interwencji chirurgicznej. 🏥

Pierwsza operacja, choć przeprowadzona szybko i sprawnie, nie przyniosła oczekiwanych rezultatów. Tydzień po zabiegu, stan Topika znów się pogorszył – okazało się, że problem nadal nie został w pełni rozwiązany. Nasz mały podopieczny musiał więc po raz drugi stanąć przed wyzwaniem kolejnej, jeszcze bardziej ryzykownej operacji. 🏥

Topik obecnie znajduje się pod stałą opieką weterynaryjną, a my jako Fundacja, przyjęliśmy na siebie obowiązek pokrycia kosztów jego leczenia i dalszej rehabilitacji. Jego droga do pełnego zdrowia będzie długa i kosztowna, ale wierzymy, że z Państwa pomocą, będziemy w stanie zapewnić mu wszystko, co najlepsze.

Apelujemy do Państwa serc i empatii – każda, nawet najmniejsza kwota może przyczynić się do szybszego powrotu Topika do zdrowia. Można wesprzeć naszą zbiórkę poprzez darowizny na stronie naszej fundacji lub poprzez udostępnianie informacji o Topiku w Państwa sieciach społecznościowych. Każda forma wsparcia jest bezcenna. ❤️

Dziękujemy z całego serca za każdy gest wsparcia i solidarności z Topikiem. Wierzymy, że dzięki wspólnym siłom, możemy dać mu szansę na nowe, zdrowe i szczęśliwe życie💞.

Tytuł: Darowizna Topik