Pomóż Hadesowi pokonać boreliozę!

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Was z ogromną prośbą o pomoc dla Hadesa, psa, którego życie pełne było bólu i cierpienia, ale który pomimo tego wszystkiego nauczył się znów ufać człowiekowi. Hades trafił do nowej właścicielki po interwencji – wcześniej był bity i zaniedbywany. Nową szansę na życie otrzymał, mając zaledwie 4 miesiące. Dzięki ogromnemu poświęceniu jego nowej właścicielki, udało się przełamać jego strach i nieufność. Hades, pełen energii i radości, stał się symbolem nadziei i determinacji.🐶

Niestety, ostatnio życie Hadesa znów zostało zagrożone. Z dnia na dzień stał się osowiały, smutny i stracił apetyt. Początkowo podjęta interwencja weterynaryjna przyniosła jedynie krótkotrwałe efekty. Jego stan zaczął się pogarszać w zastraszającym tempie. Kolejne wizyty w klinikach weterynaryjnych, liczne badania, kroplówki i zastrzyki nie przynosiły poprawy. 💔

Przełom nastąpił, gdy badanie 4DX wykazało pozytywny wynik na Borelioza – chorobę odkleszczową, która jest nie tylko niezwykle bolesna, ale i trudna do leczenia. Doktor prowadząca przypadek Hadesa ostrzegła nas, że leczenie będzie długie, kosztowne, a szanse na pełne wyzdrowienie mogą być niewielkie. Mimo wszystko nie poddajemy się i walczymy o Hadesa każdego dnia.🆘🆘🆘

Obecnie Hades wymaga intensywnej terapii trwającej co najmniej 21 dni. Codziennie musi przyjmować kroplówki i leki, które pomagają mu walczyć z chorobą. Każdy dzień przynosi nowe wyzwania, ale także małe sukcesy, które dodają nam nadziei!

Zwracamy się do Państwa o wsparcie finansowe, które pomoże pokryć kosztowne leczenie Hadesa. Koszt samych badań wyniósł już ponad 800 zł, a dalsze koszty związane z terapią, lekami i opieką weterynaryjną są ogromne. Każda złotówka jest na wagę złota i przybliża Hadesa do pełnego wyzdrowienia.

Jeśli możesz, wesprzyj naszą zbiórkę i pomóż Hadesowi wrócić do zdrowia. Twoja pomoc jest dla nas nieoceniona i daje Hadesowi szansę na życie, na które zasługuje!

Razem możemy zdziałać cuda. Każda, nawet najmniejsza kwota, jest krokiem w stronę lepszego jutra dla Hadesa.

Z góry dziękujemy za Wasze wsparcie i dobroć. ❤️

Tytuł: Darowizna Hades