Pirat na granicy życia i śmierci, pomóż go uratować!

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Was z pilnym apelem o wsparcie dla kotka o imieniu Pirat, który znalazł się w skrajnie trudnej sytuacji zdrowotnej. Jesteśmy fundacją, która wspiera zwierzęta w potrzebie, a teraz wzięliśmy Pirata pod naszą opiekę, wspólnie z jego właścicielem, aby wspierać go w walce o życie i zdrowie. 🏥🐱

Z niepokojącymi objawami ze strony układu pokarmowego, Pirat został pilnie przewieziony do kliniki weterynaryjnej. Diagnoza była zatrważająca – obce ciało w żołądku, które przeniosło się do dwunastnicy, wymagające natychmiastowej interwencji chirurgicznej. Nie było czasu na wahanie – Pirat jest nie tylko zwierzęciem, ale przede wszystkim kochanym członkiem rodziny. 🏠💔

Operacja, choć zakończona sukcesem, niestety przyniosła komplikacje. Pirat zmaga się z zapaleniem trzustki, gorączką i poważnym stanem zapalnym dwunastnicy. Jego stan jest na tyle poważny, że konieczna jest ciągła hospitalizacja i intensywna opieka medyczna. Koszty leczenia rosną z każdym dniem, a rodzina Pirata, pomimo wyczerpania swoich środków finansowych, wciąż walczy o jego życie. 😢