Pani Ania i jej koty błagają o wsparcie!

Z całego serca błagamy Was o pomoc dla Pani Ani i jej ukochanych kotków. Pani Ania to prawdziwy anioł dla bezdomnych zwierząt, od ponad dekady niestrudzenie ratująca te niewinne istoty. W małej wiosce Klonowo, Pani Ania opiekuje się 31 kotami, a także dokarmia i sterylizuje wiele innych zwierząt, walcząc o ich lepszą przyszłość.❤️‍🩹

Sytuacja Pani Ani jest dramatyczna. Choć serce ma wielkie, jej możliwości finansowe zostały wyczerpane. W zeszłym roku, podczas serii sterylizacji, wiele kotków zachorowało, co wymagało kosztownego leczenia w klinice weterynaryjnej. Długi za te zabiegi rosną, a Pani Ania z mężem ledwo wiążą koniec z końcem, wciąż spłacając koszty leczenia.🆘🆘🆘

Pomimo tych trudności, Pani Ania nigdy się nie poddaje. Każdego dnia walczy, by jej podopieczni mieli co jeść, byli zdrowi i bezpieczni. Sama finansowała wszystko – karmę, leki, zabiegi. Jednak teraz, bez Waszej pomocy, nie da rady dalej kontynuować tej heroicznej misji.

Dlaczego Twoja pomoc jest tak bardzo potrzebna?

Pani Ania nie jest w stanie sama sprostać ogromnym potrzebom swoich podopiecznych. Koszty sterylizacji, leczenia, karmy i innych niezbędnych artykułów są zbyt wysokie. Jeśli nie otrzyma wsparcia, jej misja ratowania i opieki nad bezdomnymi zwierzętami stanie się niemożliwa do kontynuowania.🆘

Błagamy, pomóż nam uratować te bezbronne istoty. Twoja pomoc może być dla nich jedyną szansą na przeżycie. Każdy gest, każda złotówka, każda paczka karmy ma ogromne znaczenie. Prosimy, nie pozostawaj obojętny na ich los.💔

Pani Ania i jej kotki potrzebują Cię teraz bardziej niż kiedykolwiek. Twoje wsparcie może odmienić ich życie. Razem możemy dokonać cudów i zapewnić tym zwierzętom godne życie.

Z całego serca dziękujemy za Twoje wsparcie i zaufanie. Wierzymy, że dzięki Twojej pomocy Pani Ania będzie mogła nadal ratować i opiekować się tymi cudownymi zwierzętami, które tak bardzo tego potrzebują.❤️‍🔥

Tytuł: Darowizna Koty