Operacja łapki dla Muffinki!

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Was z niezwykle ważną prośbą w imieniu małej Muffinki, która przeszła przez poważne doświadczenia w swoim jeszcze tak krótkim życiu. Pięciomiesięczna Muffinka cierpi z powodu skomplikowanego złamania przedniej łapki, co wymaga niezwłocznej operacji oraz długotrwałej opieki medycznej🐾.

Złamanie bocznego kłykcia kości ramiennej znacząco wpłynęło na mobilność i samopoczucie Muffinki💔. Bez chirurgicznej interwencji, nasza mała podopieczna nigdy nie będzie mogła cieszyć się życiem tak, jak inne szczenięta. Operacja, która jest przed nią, jest kluczowa dla jej przyszłego zdrowia i możliwości normalnego funkcjonowania🏥.

Zarówno operacja, jak i niezbędna hospitalizacja oraz rehabilitacja, wiążą się z wysokimi kosztami, które obciążają budżet właścicieli Muffinki. Właściciele, mimo ogromnego zaangażowania i miłości do Muffinki, staneli przed wyzwaniem finansowym, z którym samodzielnie nie są w stanie sobie poradzić🆘.

Dlatego dzisiaj, z nadzieją w sercu, zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie dla Muffinki. Każda, nawet najmniejsza pomoc, może odmienić jej los i dać jej szansę na zdrowie i radość z każdego kolejnego dnia.

Z góry dziękujemy za każdy gest wsparcia, każdą przekazaną złotówkę, która przyniesie ulgę i pomoże Muffince stanąć na nogi. Wspólnie możemy sprawić, że jej życie znów będzie pełne szczęścia i swobody ruchu💞.

Tytuł: Darowizna Muffinka pies