Nasz Edzio Cierpi: Pilna Zbiórka na Operację

Poznajcie Edzia, naszego ukochanego czworonożnego członka rodziny, który w 2015 roku, jako mały szczeniak, rozpoczął życie u naszego boku. Edzio, mimo pochodzenia z rodziny Terrierów Typu Bull, wykazał się niezwykłą łagodnością i mądrością, stając się naszym wiernym towarzyszem. 💖

Niestety, życie naszego Edzia ostatnio nie było łatwe😔. Kilka tygodni temu zauważyliśmy, że zaczął kuleć. Po konsultacji z weterynarzem, nasze obawy się potwierdziły: Edek ma zerwane więzadło krzyżowe w łapie. Jedyne wyjście to operacja TPLO, która kosztuje 4.000 zł, a bez niej Edzio może stracić zdolność do chodzenia💔.

Dzień w dzień obserwujemy, jak nasz ukochany psiak zmaga się z bólem, jak każdy krok jest dla niego wyzwaniem. Stojąc przed finansowymi wyzwaniami, nie jesteśmy w stanie samodzielnie pokryć kosztów operacji.

Dlatego zwracamy się do Was – ludzi o wielkich sercach – z prośbą o wsparcie. Każda wpłata, nawet najmniejsza, przybliża nas do celu: zdrowia Edzia. Wspólnymi siłami możemy pomóc naszemu walecznemu towarzyszowi odzyskać radość z życia.

Będziemy wdzięczni za każdą pomoc – finansową, modlitewną, a nawet za udostępnienie tej wiadomości. Każdy gest ma ogromne znaczenie w walce o zdrowie Edzia.

Dziękujemy z całego serca za każdy okazany gest wsparcia.