Naria na skraju sił, potrzebuje Twojego wsparcia!

Naria, cudowna dwulatka o delikatnym serduszku, znalazła się pod naszą opieką po zgłoszeniu przez jej właścicielkę złożonej sytuacji zdrowotnej. Ta urocza sunia przez całe życie borykała się z lękami i problemami zdrowotnymi. Na co dzień walczy z nawracającym stanem zapalnym pochwy oraz zaburzeniami układu pokarmowego, które obejmują wymioty, biegunki, a także bóle brzuszka i brak apetytu.💔

Próby złagodzenia objawów za pomocą diety i suplementacji przyniosły chwilową ulgę, jednak nie udało się uniknąć przewlekłych problemów. Specjaliści zdiagnozowali u niej zapalenie trzustki, zmiany pozapalne i zaburzenia trawienia. Ponadto, testy alergiczne wykazały, że może spożywać jedynie ograniczoną liczbę pokarmów.

Niedawno sytuacja zdrowotna uległa pogorszeniu, a Naria z trudem przetrwała ciężką noc pełną wymiotów i biegunki. Choć leki pomogły jej poczuć się lepiej, sunia nadal wymaga specjalistycznej opieki weterynaryjnej. Niezbędne są kolejne badania oraz drogie leki i suplementy.😔

Dotychczasowy koszt leczenia przekroczył już 6 tysięcy złotych. Właścicielka, ze względu na swoje własne problemy zdrowotne i brak stałej pracy, nie jest w stanie sprostać kolejnym wydatkom na leczenie Narii.

Zachęcamy Was, ludzi o wielkich sercach, do wsparcia finansowego dla Narii. Każda złotówka zostanie przeznaczona na jej leczenie, specjalistyczne badania i niezbędne leki. Pomóżmy tej cudownej psince odzyskać zdrowie i siły, by znów mogła cieszyć się życiem. 🐶

🌟 Twoja Pomoc Jest Bezcenna! 🌟

Tytuł: Darowizna Kebab