Moczka kontra nowotwór!

W życiu każdego z nas przychodzą momenty, które definiują naszą siłę, miłość i gotowość do walki o tych, których kochamy. Dzisiaj stoimy przed wami z prośbą o wsparcie dla naszej ukochanej kotki, Moczki, która zmaga się z niezwykle rzadką i trudną do pokonania chorobą – nowotworem ośrodkowego układu nerwowego. 🐾💔

Historia Moczki zaczęła się niespełna trzy lata temu, kiedy to, będąc jeszcze malutkim, bezbronnym kociątkiem, została znaleziona na ulicy przez nas – zwykłą, studencką parę pełną marzeń i aspiracji. Od pierwszej chwili wiedzieliśmy, że Moczka jest częścią naszej rodziny. Od tamtego momentu, nasze życie wypełnione było walką o jej zdrowie i szczęście. Przezwyciężyliśmy razem kocie katar, pasożyty, problemy żołądkowe… lecz teraz, stajemy przed największym wyzwaniem.

Mimo pełnego miłości i troski życia, Moczka zaczęła wykazywać pierwsze objawy choroby w kwietniu 2023 roku. Drgawki, brak apetytu i smutek w jej oczach sprawiły, że nasze serca pękły na milion kawałków. Diagnoza była jak grom z jasnego nieba – nowotwór. 😢🩺

Dzisiaj, po wielu wizytach u weterynarzy, badaniach i nieprzespanych nocach pełnych modlitwy i nadziei, wiemy, że Moczka ma szansę na całkowite wyzdrowienie. Radioterapia, bo o niej mowa, to kosztowny, lecz jedyny ratunek dla naszej kochanej kotki. Jednak jako studenci, stojący na początku drogi zawodowej, nie jesteśmy w stanie samodzielnie udźwignąć finansowej strony tego wyzwania. Koszty leczenia są bardzo wysokie, lecz wierzymy, że z waszą pomocą, możemy dokonać cudu. 🌈💰

Serdecznie dziękujemy za każdą formę wsparcia, za każde dobre słowo i gest. Razem możemy więcej, razem możemy uratować życie Moczki🐾💔.