Misia na złamaną łapkę, potrzebuje pilnej operacji!

Zwracamy się do Was z serca naszej fundacji, przekazując informację o naszej podopiecznej, która nie może pozostać niezauważona. Misia, kotka, która nie tylko jest zwierzęciem, ale przede wszystkim przyjacielem i towarzyszem dwóch wspaniałych chłopców z autyzmem, znalazł się w sytuacji, która wymaga naszej wspólnej uwagi i pomocy. 🐾

Niestety, życie pisze różne scenariusze, a ostatni z nich przyniósł poważny wypadek, w wyniku którego Misia doznała skośnego złamania kości piszczelowej lewej łapki. Stan zdrowia naszej futrzastej przyjaciółki wymaga natychmiastowej operacji, której koszty są dla rodziny nie do udźwignięcia. Sytuacja ta stała się dla nich ogromnym obciążeniem emocjonalnym i finansowym, zwłaszcza w obliczu specjalnych potrzeb ich dzieci.

Jako fundacja, postanowiliśmy wziąć pod naszą opiekę Misie oraz jego rodzinę, ale aby móc zapewnić niezbędne leczenie, potrzebujemy Waszego wsparcia. Każdy gest, każda złotówka przybliża nas do celu, jakim jest pełne zdrowie i szczęście naszego pluszowego przyjaciela.

Jak możecie pomóc? Przede wszystkim, każda donacja na pokrycie kosztów operacji i dalszego leczenia jest na wagę złota. Jeśli nie możecie wesprzeć finansowo, udostępnienie informacji o naszej zbiórce wśród Waszych znajomych również będzie ogromnym wsparciem.

Z całego serca dziękujemy za każde okazane serce i pomoc. Razem możemy więcej i razem możemy pomóc Misii wrócić do zdrowia i radości życia obok jego kochającej rodziny. 🙏

Tytuł: Darowizna Misia