Grażynka walczy o życie, potrzebujemy Waszej pomocy!

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Was z najgłębszą prośbą o pomoc dla Grażynki, małej koteczki, której życie wisi na włosku. Grażynka została znaleziona w kwietniu przez Pana Roberta, anioła w ludzkiej postaci. W środku nocy, porzucona i cierpiąca, leżała na chodniku – połamana w wielu miejscach, z przestawionymi kośćmi i złamaną miednicą. Była odwodniona, brudna, cała w kołtunach, z wyłysieniami na bokach klatki piersiowej. Każdy ruch sprawiał jej niewyobrażalny ból. Jej stan był tak tragiczny, że musiała być cewnikowana, podejrzewaliśmy odmę. Nie miała też czipa. To cud, że przeżyła w takim stanie.

Stan Grażynki jest dramatyczny. Nie chodzi, nie jadła, nie oddawała moczu. Pierwsze zabiegi, w tym dekapitacja głowy kości udowej, nie przyniosły oczekiwanej poprawy. Najprawdopodobniej uszkodzone nerwy powodują bezwład w jej nóżce. Konsultacje u specjalistów – chirurgów i neurologów – potwierdziły, że przed nami długa i kosztowna droga leczenia.

Zbieramy fundusze na operację, kolejne wizyty u specjalistów oraz długą fizjoterapię dla Grażynki. Potrzebujemy także środków na leki, karmę, podkłady i inne najpotrzebniejsze rzeczy. Bez Waszego wsparcia nie będziemy w stanie zapewnić Grażynce niezbędnej opieki medycznej. To jest jej ostatnia szansa na normalne życie – bez tych środków, niedługo będzie za późno.

Grażynka, mimo ogromnego bólu i cierpienia, kocha człowieka całym sercem. Jest pełna ufności i nadziei, mimo że ktoś kiedyś skrzywdził ją w najokrutniejszy sposób.

BŁAGAMY, nie bądźcie obojętni! Grażynka nie ma nikogo oprócz nas. Twoja pomoc może sprawić, że ten mały, niewinny kotek dostanie szansę na życie bez bólu. Prosimy, nie pozostawajcie obojętni na jej cierpienie!

Z całego serca dziękujemy za każdą pomoc. ❤️🙏

Tytuł: Darowizna Grażynka Kot