Frejka gaśnie z dnia na dzień…

Zwracamy się do Was, Drodzy Przyjaciele, z prośbą o wsparcie dla naszej podopiecznej, kotki Frejki. Frejka to wyjątkowy, mały kotek, który od zawsze cieszył się energią i miłością do ludzi. Niestety, od pewnego czasu jej stan zdrowia gwałtownie się pogorszył, a my, jako fundacja, wzięliśmy ją i jej właściciela pod naszą opiekę, aby walczyć o jej życie i zdrowie. 😔

Frejka zaczęła tracić na wadze, mimo normalnego przyjmowania pokarmu. Nasza ukochana kotka przestała trzymać mocz, a w jej moczu pojawiła się krew. Ta, która zawsze była pełna życia i towarzyska, zaczęła się wycofywać, chować, a chodzenie stało się dla niej bolesnym wysiłkiem 😢. Po konsultacji z weterynarzem dowiedzieliśmy się, że Frejka jest odwodniona, bardzo osłabiona, cierpi na zapalenie dziąseł oraz kamienie w pęcherzu. Największy szok przyniosło zdjęcie RTG, które ujawniło zaawansowaną spondylozę – „mosty kostne” na jej kręgosłupie 😿.

Obecnie Frejka jest leczona objawowo, a jej diagnoza jest w trakcie. Najważniejszym krokiem w tej chwili jest stabilizacja jej stanu ogólnego, aby mogła przejść niezbędną operację usunięcia kamieni z pęcherza. To jest jej jedyna szansa na powrót do zdrowia i normalnego życia.

Zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie finansowe, które umożliwi nam pokrycie kosztów niezbędnych badań i leczenia. Każda, nawet najmniejsza wpłata, przybliża nas do celu, którym jest zdrowie i życie Frejeczki. Wierzymy, że razem możemy dokonać cudu i uratować jej życie ❤️.

Prosimy, otwórzcie swoje serca i pomóżcie nam w tej trudnej walce. Każda złotówka, każde udostępnienie tej zbiórki ma ogromne znaczenie. Razem możemy sprawić, że Frejeczka znów będzie zdrowa i szczęśliwa. ❤️‍🩹

Tytuł: Darowizna Frejka