Dramat Grażynki – nie pozwólmy jej cierpieć!

Drodzy Darczyńcy i Miłośnicy Zwierząt,

Zwracam się do Was z sercem pełnym nadziei i troski o los Grażynki, naszej 16-letniej kotki, która mimo swego wieku nadal może przynosić radość swoim trzem kocim przyjaciołom. Grażynka, przez pierwsze 11 lat swojego życia jako kot wolno żyjący, znalazła w nas dom pełen miłości. Niestety, niedawno jej zdrowie uległo pogorszeniu🧡.

W listopadzie 2023 roku Grażynka zaczęła zmagać się z niewydolnością nerek i problemami z układem pokarmowym. Koszt jej leczenia wyniósł około 2000 zł. Kiedy wydawało się, że jest już lepiej, pojawiło się zapalenie dziąseł, przez co mogła przyjmować jedynie płynną pokarm. Jedyne wyjście to usunięcie zębów, co było konieczne, aby nie szkodzić jej nerkom – koszt tej procedury to 772 zł.

Niestety, to nie koniec wyzwań Grażynki. Przed nią jeszcze kroplówki, leki (ponad 100 zł dziennie) i badania (170 zł). Dodatkowo, odkryliśmy, że mimo sterylizacji Grażynka ma jajniki otoczone cystami, które należy usunąć (koszt około 500 zł).

Serdecznie prosimy Was o wsparcie. Każdy, nawet najmniejszy datek, pomoże nam pokryć koszty leczenia i operacji, które nas przerastają. Wspólnie możemy dać Grażynce szansę na życie bez cierpienia.

Będziemy wdzięczni za każdy grosz. Dziękujemy za wsparcie i miłość, którą okazujecie naszej Grażynce. ❤️