Daj Lunie szansę na drugie życie!

Drodzy Darczyńcy i Przyjaciele Fundacji,

Z ogromnym smutkiem, lecz także nadzieją, zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie dla Luny – kochanej psinki, która znalazła się w bardzo trudnej sytuacji zdrowotnej. 🐾

Luna, nasza sześcioletnia podopieczna, musiała zostać natychmiast przewieziona na ostry dyżur z powodu rozległego ropomacicza. Stan, w jakim się znalazła, był krytyczny – lekarze szacowali jej szanse na przeżycie na zaledwie 20%. Z wielkim ulgą informujemy, że dzięki natychmiastowej interwencji medycznej, zabieg udało się przeprowadzić pomyślnie. Obecnie Luna jest w trakcie intensywnej kontynuacji leczenia, które wymaga regularnych wizyt kontrolnych, powtórnych badań usg i krwi co drugi dzień. Do tego dochodzi konieczność przyjmowania licznych leków.😔

Luna, towarzyszka życia swojej właścicielki od małego szczeniaka, wychowana z miłością od 4,5 tygodnia życia, teraz bardziej niż kiedykolwiek potrzebuje naszej pomocy. Koszty jej leczenia znacząco przekraczają możliwości finansowe jej właścicielki, a serce każdego, kto zna tę historię, pęka na myśl o tym, że bez naszej wspólnej interwencji, Luna mogłaby nie otrzymać niezbędnej opieki.

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą formę wsparcia – niezależnie od jego wielkości. Każda złotówka przybliża nas do celu, jakim jest pełne wyleczenie i powrót Luny do zdrowia. Możecie pomóc, dokonując darowizny na naszej stronie lub poprzez bezpośredni przelew na konto fundacji. Wspólnie możemy sprawić, że Luna znów będzie mogła cieszyć się życiem bez bólu i strachu.

Dziękujemy za Wasze wielkie serca i gotowość do pomocy. Wierzymy, że wspólnie możemy zmienić losy tej dzielnej duszy. Nie zostawiajmy Luny samej w tej walce. 🌟

Tytuł: Darowizna Luna