Furia walczy z czasem – Wesprzyj jej walkę o życie!

Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele Zwierząt🥺

Przedstawiamy Wam historię Furii, dzielnej czworonożnej wojowniczki, która nieoczekiwanie stanęła w obliczu największej bitwy swojego życia. Serce Furii, które do tej pory niezmordowanie obdarowywało nas miłością, nagle zaczęło walczyć z chorobą – zmagając się z arytmiami, przerostem komory, nieszczelną zastawką i przeciążonym mięśniem sercowym💔.

Z ogromnym ciężarem serca informujemy, że Furia rozpoczęła już leczenie farmakologiczne, które niestety wiąże się z dużymi kosztami😔. Niezbędne są kolejne wizyty u specjalistów oraz badania.

Jako fundacja, która od lat wspiera zwierzęta w potrzebie, zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie dla Furii. Każda złotówka może przybliżyć nas do celu – zdrowia i radości życia naszej Furii. Koszty diagnostyki i leczenia są ogromne, ale wierzymy, że z Państwa pomocą uda się zgromadzić potrzebne środki💔.

Furia to nie tylko pies – to symbol walki i nadziei, który pokazuje, że każde życie jest bezcenne. Apelujemy o wsparcie i solidarność z naszą małą bohaterką, która każdego dnia uczy nas, co znaczy nie poddawać się.

Prosimy, otwórzcie swoje serca i pomóżcie nam pomagać. Dla Furii każdy dzień z nami to kolejny dzień pełen miłości, który chcemy jej podarować. 🙏🏼♥️

Dziękujemy za każde wsparcie – każdy gest, każda złotówka, każdy udostępniony post. Razem możemy tworzyć cuda.