Błagamy o Twoją pomoc, walczymy o zdrowe łapki Peppy!

Zwracamy się do Was z wielką prośbą o wsparcie dla naszej ukochanej podopiecznej, Peppy. Peppa to trzyletnia buldożka francuska, która rok temu trafiła do nowych opiekunów, Karoliny i Kamila, z tragicznych warunków pseudo hodowli. Dzięki ich miłości i trosce, Peppa odzyskała radość życia. Niestety, teraz wszyscy stają przed ogromnym wyzwaniem🐾❤️.

Kilka dni temu, Peppa nagle zaczęła odczuwać silny ból. Mimo szybkiej reakcji i natychmiastowej wizyty u weterynarza, jej stan dramatycznie się pogorszył. Straciła czucie w tylnych łapkach i cierpiała niezmiernie. W trybie pilnym została przetransportowana do kliniki weterynaryjnej w Poznaniu, oddalonej o 100 km od miejsca zamieszkania jej opiekunów. Tam przeszła tomografię komputerową i natychmiastową operację ratującą życie.

Peppa przeszła już pierwszy etap rehabilitacji, ale to dopiero początek jej długiej drogi do pełnego powrotu do zdrowia. Koszty leczenia są ogromne i przewyższają możliwości finansowe jej opiekunów, którzy sami mieszkają w wynajmowanym mieszkaniu i zarabiają najniższą krajową. Koszt samej kliniki to ogromne koszty, do tego dochodzą leki, dalsza rehabilitacja, przejazdy oraz badania kontrolne.

Właściciele zakupili także urządzenie TENS, aby wspomagać terapię elektrostymulacją w domu. Codziennie walczą o poprawę stanu zdrowia Peppy, ćwicząc dwa razy dziennie. Wasza pomoc jest nieoceniona, by mogli kontynuować tę walkę.

Jesteśmy głęboko wdzięczni za każdą formę wsparcia. Wszystkie rachunki i dokumenty związane z leczeniem Peppy będą dostępne do wglądu, abyście mogli zobaczyć, jak Wasza pomoc przekłada się na jej zdrowie.

Prosimy, pomóżcie nam postawić Peppę na nogi i pozwolić jej dalej cieszyć się życiem🐾❤️.

Tytuł: Darowizna Peppa